JOBB HOS OSS

Vi søker etter grunnborer

Lingen Grunnboring ble etablert høsten 2018. Vi er et firma i vekst med 5 fast ansatte og 3 borerigger. Ønsker du å være en del av et spennende arbeidsmiljø med muligheter til å vokse  sammen med firmaet? Ja, da anbefaler vi akkurat DEG å søke

Ledig stilling som grunnborer

Vi lyser ut stilling som grunnborer for Lingen Grunnboring AS. I dag har vi 2 borelag med hver sin rigg. Vi jobber nasjonalt på både land og sjø, reising må derfor påregnes. Nå søker vi etter en ny medarbeider som vil være en del av vårt team. Vi lover godt humør, motiverte og flinke kollega og en god læringskurve.

 

Arbeidsbeskrivelse:

Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå av geotekniske feltundersøkelser. Sonderinger, målinger og prøvetaking er en del av den daglige rutine og utføres med våre borerigger. Vi benytter egne biler for transportering til oppdrag. Dette innebærer lastebiler og biler.

Arbeidet foregår stort sett utendørs med noen unntak. En arbeidsdag i mye vær og vind må påregnes.

 

Kvalifikasjoner:

Søkeren må ha erfaring fra grunnboring eller annen relevant bakgrunn (mekaniske fagområder). Førerkort BE og C er høyst ønskelig da vi frakter riggene selv.

Vi søker en som jobber godt sammen med andre da vi alltid er to på hvert borelag. Godt humør er viktig i denne jobben, da solen ikke alltid skinner. Vi søker deg som er grundig, tålmodig og vil levere mer enn kunden forventer.

Søker må snakke og skrive godt norsk.

 

Vi kan tilby:

·        En god, trygg og morsom arbeidshverdag

·        God muligheter for utvikling

·        Gode forsikrings ordninger

·        Gode lønns- og pensjonsordninger

Søknad sendes til henriette@lingengrunnboring.no

Hvis du har spørsmål, ring gjerne 97 00 55 07